680321.jpg

Nämä olivat kyllä hyviä. Ohjeen löysin Kirsin keittiöstä.

Ohje:

1 pkt seitiä tai muuta kalaa (400g)
2 kananmunaa
2rkl vehnäjauhoja
1tl suolaa
mustapippurirouhetta
0,5dl tuoretta tilliä
1dl ruokakermaa

Sulata ensin kala ja kaada sulamisesta tullut neste pois. Jauha kala. Sekoita hyvin joukkoon muut ainekset.

Kuumenna lettupannulla (itse paistoin paistinpannulla, joten ei niin pyöreitä) margariinia ja annostele sitten 1-2rkl yhtä pihviä kohden ja paina tasaiseksi. Paista n.3 minuuttia molemminpuolin miedolla lämmöllä.

Söimme lisäksi veneperunoita. Ei ollut ruokaöljyä, joten laitoin vain aromisuolaa ja mustapippurirouhetta.
Paistoin 200 asteessa n.40min.