1433792.jpg

Pohja
175g kaurakeksejä
75g margariinia

Täyte
2,5 dl vatkautuvaa vaniljakastiketta
5 dl maustamatonta jogurttia
150 g appelsiinimarmelladia
1 dl sokeria
1tl vansokeria
6 liivatelehteä
0,5 dl appelsiinimehua

Kuorrutus
2-3 banaania
2 dl appelsiinimehua
1 dl hyytelösokeria

Hienonna keksit, sekoita sulatettu rasva niihin. Painele muruseos irtopohjavuoan pohjalle. Laita liivatelehdet kylmään veteen. Vaahdota vanilja kastike, sekoita marmeladi ja sokerit jogurttiin. Yhdistä vaahto ja jogurttiseos. Purista liivatelehdistä vesi pois. Kuumenna appelsiinimehu ja liuota liivatelehdet sinne. Kaada seos nauhana täytteeseen kokoajan sekoittaen. Nosta kylmään hetkeksi hyytymään. Leikkaa banaanit vinoviipaleiksi ja aseta limittäin kakunpinnalle kehän muotoon. Kuumenna mehu kiehuvaksi ja lisää joukkoon hyytelösokeri koko ajan sekoittaen ja kiehauta uudelleen kunnes liemi kirkastuu. Kaada hyytelö varovasti kakun päälle. On muuten hyvää!!!